MVO Themamiddag ‘Trends en uitdagingen in de oliën en vettensector’

Op maandagmiddag 12 december 2016 organiseert MVO de themamiddag ‘Trends en uitdagingen in de oliën en vettensector’. De bijeenkomst zal plaatshebben bij het Planetarium in Amsterdam. Ir. Marielle Bordewijk van Strategic Food Design zal een uiteenzetting geven van de huidige en komende consumententrends op het gebied van levensmiddelen. Verder komen aan bod trends in technologie, trends in levensmiddelen wetgeving en de laatste ontwikkelingen op het vlak van 3D foodprinting.

Kortom een blik op de toekomst, speciaal voor MVO-leden en relaties. De middag wordt georganiseerd vanuit het thema Voeding en Gezondheid. Vanwege het brede scala aan onderwerpen is het voor alle bedrijven die zich bezig houden met vetten in de voeding interessant, voor zowel procestechnologen, productontwikkelaars, als voor kwaliteitsmanagers, voedingswetenschappers, marketeers, en regulatory affairs mangagers.

Programma: 

12:00 uur: Ontvangst met lunch  
13.00 uur: Welkom Drs. Ir. Janneke van der Bijl

13.10 uur:

Wat raakt, boeit en bindt de mens van vandaag als het om eten en drinken gaat?

Ir. Marielle Bordewijk
Fooddesigner en trendwatcher voor Strategic Food Design

14.00 uur:

Unieke voeding door 3D foodprinting

Dr. Ronald Visschers
Business Line Manager TNO

14.30 uur: Pauze  
15.00 uur: Nieuwe ontwikkelingen bij raffineren Dr. Ir. Wim de Greyt
R&D manager Desmet Ballestra
15.30 uur: Trends op het gebied van levensmiddelenwetgeving Prof. Dr. Bernd van der Meulen
Wageningen Universiteit & Research
16.00 uur:  Discussie   
16.30 uur: Borrel  

Aanmelden kan via het volgende aanmeldformulier.
Locatie: Planetarium Amsterdam, Kromwijkdreef 11, Amsterdam (Navigatiesysteem: Loosdrechtdreef 3, Amsterdam).
Datum: maandagmiddag 12 december 2016.

Het belooft een inspirerende middag te worden met veel ruimte voor discussie. We hopen u dan te ontmoeten.

 

Laatst gewijzigd: 19 december 2016