Projectgroep Verantwoord Frituren

De projectgroep Verantwoord Frituren vormt het campagneteam van de campagne Verantwoord Frituren. De campagne beoogt het gebruik van vloeibaar frituurvet in de horeca te bevorderen omdat vloeibaar frituurvet of -olie gezonder is dan vast frituurvet. De projectgroep bestaat uit de volgende deelnemers:
 Bedrijf  Naam lid Email-adres 
 Levo  Simon Rollingswier en Jurjen Rollingswier  Simon@levo.nl
 Remia  Geor Schuurman  Schuurman@remia.nl
 Smilde Foods  Jan Gerrit Spijksma  J.G.Spijksma@Smildefoods.nl 
 Vandemoortele  Marco van Wijk  Marco.vanWijk@vandemoortele.com
 Koninklijk Horeca Nederland  Sandie Chan  S.Chan@khn.nl 
MVO, projectleiding  Nicole Vervaet  Vervaet@mvo.nl

 Klik hier voor de vergaderstukken.

Last modified: April 26, 2017 15:41