26 maart 2018

Cursus 'Basics of Oils and Fats' volgeboekt

De nieuwe basiscursus van MVO Academy over oliën en vetten is inmiddels volgeboekt. Geïnteresseerden in een cursus over oliën en vetten kunnen nog wel terecht bij de cursus 'Food & Feed Safety of Oils and Fats ' of de cursus 'Sustainability of Oils and Fats'.

De basiscursus vormt een startpunt voor een carrière binnen de oliën- en vettensector. Inhoudelijke experts brengen cursisten op de hoogte van belangrijke zaken in de volle breedte van wat zich afspeelt binnen de sector. Voor de cursisten zelf is de kennismaking met die brede materie belangrijk en daarnaast ook de netwerkfunctie onderling. Excursies en praktische onderdelen geven tegelijkertijd meer inzage in de praktijk. De cursus is op HBO niveau en staat open voor nieuwe medewerkers in de sector of voor ervaren medewerkers in de sector die zich willen verbreden. De cursus vindt plaats in een samenwerking met de HAS in Den Bosch.

De cursus biedt een basis voor verdere verdiepingsslagen zoals de cursus 'Food & Feed Safety of Oils and Fats' en de cursus 'Sustainability of Oils and Fats'. Deze laatste 2 cursussen hebben op dit moment nog plaatsen beschikbaar. 

Laatst gewijzigd: 26 maart 2018