Feestelijk uitreiking Verantwoord Frituren-fiets aan de Brabantse Restaria Den Doel

Restaria Den Doel, de prijswinnaar van de Verantwoord Frituren-Facebookactie, heeft op 25 maart 2019 de Verantwoord Frituren Tulpfiets in ontvangst genomen. De eigenaren zijn erg blij met de nieuwe fiets waar hun logo naast het logo van Verantwoord Frituren prijkt. Den Doel frituurt al jaren in vloeibaar frituurvet want, aldus de eigenaren, bij “Den Doel staat de gezondheid van de gast op nummer een!”.

Tijdens de feestelijke uitreiking werd Den Doel uiteraard in de bloemen gezet. En niet zomaar bloemen, maar zonnebloemen! Want zonnebloemolie is een belangrijk ingrediënt van vloeibare frituurvetten.

Zoals u weet is Verantwoord Frituren een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en MVO – de ketenorganisatie voor oliën en vetten. Al bijna 3500 cafetaria’s in Nederland serveren verantwoord gefrituurde frites en snacks. Bij deze cafetaria’s worden de frites en snacks gebakken in vloeibaar frituurvet.

Meer informatie over de campagne kunt u vinden op www.friturenindehoreca.nl en via onze recent in het leven geroepen facebookpagina  en instagrampagina.

Laatst gewijzigd: 26 maart 2019