1 februari 2017

‘Frituurvet Recyle Het’ steunt inzamelactie ‘Help Noud aan een Hulphond’

Noud uit Zoetermeer is zeven jaar oud en heeft cerebrale parese (CP). Voor zijn geboorte liep hij een hersenbeschadiging op, waardoor hij niet kan lopen en spastisch is. Zijn ouders, zijn tweelingbroertje Wout en zusjes Emma en Elfi helpen hem met alle liefde die ze hebben. Maar Noud wil het zelf doen en niet meer afhankelijk zijn van zijn familie. Zonder hulp kan hij echter niet; een hulphond zou uitkomst bieden. De opleiding van een pup tot hulphond kost maar liefst 20.000 euro. Noud en zijn familie zamelen gebruikt frituurvet in om dit voor elkaar te krijgen. 

De MVO campagne ‘Frituurvet Recycle Het’ vindt dit een geweldig initiatief en wil dit graag ondersteunen. In overleg met de familie helpt MVO mee aan het drukken van folders voor de regio Zoetermeer en roept het inzamelpunten op hun opbrengsten te doneren. MVO zal de opbrengst van de inzamelactie de komende dagen verdubbelen (tot een maximum van 5000 euro). 

‘VetRecycleHet’ en de inzamelactie van Noud zijn inmiddels landelijk nieuws geweest bij Omroep Max en Hart van Nederland. Voor meer informatie over Noud en de actie klik hier.

 

Laatst gewijzigd: 2 februari 2017