6 november 2014

MVO eerste kennispartner van vakblad VMT Aftrap met onderwerp duurzame palmolie

MVO - de ketenorganisatie voor oliën en vetten wordt de eerste kennispartner van VMT. Deze twee partijen slaan de handen ineen om de bedrijven uit de foodsector optimaal te informeren over de laatste ontwikkelingen rond duurzame palmolie.

MVO is kennispartner binnen het vakgebied Duurzaamheid voor de recent gelanceerde website van VMT. Ook voor andere de kennisgebieden, Voedselveiligheid, Ingrediënten, Technologie, Carrière, Management en Wetgeving, zal VMT partnerschappen afsluiten en zo de nieuwe website uitbouwen tot een kennisplatform voor belangrijke thema’s in de foodsector.

Basisinformatie palmolie

MVO als belangenbehartiger, spreekbuis en dienstverlener voor de oliën- en vettenindustrie in Nederland trapt af met een aantal artikelen over basisgegevens van palmolie: ‘Palmolie Basic.’ U kunt hierover lezen op de themapagina Duurzaamheid op www.vmt.nl . Op onze eigen website en via de VMT-website informeren we bedrijven op regelmatige basis via artikelen en blogs over de ontwikkelingen rond duurzame palmolie.

RSPO-conferentie

Zo zullen MVO en VMT bedrijven op de hoogte houden van de actuele zaken rond duurzame palmolie tijdens de wereldwijde RSPO-conferentie die van 17 tot 20 november plaatsvindt in Kuala Lumpur, Maleisië.  Ook komen de laatste trends voorbij en is er aandacht voor het werken met duurzame palmolie in de dagelijkse praktijk van de voedingsindustrie.

Kennisgebieden VMT

Voor de vakgebieden duurzaamheid, voedselveiligheid, wetgeving, technologie, ingrediënten, management en carrière zoekt VMT eveneens kennispartners die vanuit hun specifieke expertise de informatievoorziening naar de foodsector aanvullen.

 

 

Laatst gewijzigd: 6 november 2014