14 december 2018

Cursussen MVO Academy open voor inschrijving

Medewerkers van bedrijven in de oliën- en vettenindustrie en van aanverwante bedrijven en organisaties op het gebied van voedsel, veevoer, technologie en energie kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de cursussen ‘Basics of Oils and Fats’, ‘Food & Feed Safety of Oils and Fats’ en ‘Sustainable Sourcing of Oils and Fats’ die in april, juni en september 2019 worden gehouden.

Cursus ‘Basics of Oils and Fats’

Deze vierdaagse cursus (2, 3, 16 en 17 april 2019) gaat over alle relevante onderdelen van het productieproces van oliën en vetten. De cursus behandelt de productie en verwerking, de chemie en de toepassingen, en besteedt aandacht aan voeding, voedselveiligheid en duurzaamheid. De brede opzet van deze cursus vormt een uitstekende basis voor de meer gedetailleerde vervolgcursussen die MVO Academy aanbiedt.

Klik hier voor meer informatie (Engels). 

 

Cursus ‘Food & Feed Safety of Oils and Fats’

Deze driedaagse cursus (18, 19 en 20 juni 2019) geeft inzicht in de verschillende aspecten van voedsel- en diervoederveiligheid in relatie tot oliën en vetten. De cursus behandelt wetgeving, industriële codes, risicobeoordelingen, HACCP en belangrijke specificaties en normen voor de oliën- en vettenindustrie. De cursus besteedt aandacht aan de voedselveiligheidsprocedures vanaf de aankomst van de grondstoffen in de haven tot en met de verwerking van oliën en vetten in het uiteindelijke voedsel- of diervoederproductiebedrijf. 

Klik hier voor meer informatie (Engels). 

 

Cursus Sustainable Sourcing of Oils and Fats’

Deze eendaagse cursus (17 september 2019) behandelt de duurzame grondstoffenvoorziening bij de productie van oliën en vetten. De cursus geeft inzicht in de complexiteit van verschillende ketens, en behandelt onderwerpen als traceerbaarheid, certificering en issue-management. Daarnaast worden relevante onderwerpen behandeld die betrekking hebben op de multinationale kwesties met betrekking tot duurzame productie van grondstoffen.

Klik hier voor meer informatie (Engels). 

Laatst gewijzigd: 14 december 2018