Home
Zoeken Menu

PROFESSIONALS

Om praktijkondersteuners, -verpleegkundigen, doktersassistenten of gewichtsconsulenten te helpen de patiënt te overtuigen van het belang van een verantwoorde vetkeuze, geeft deze site een aantal hulpmiddelen. Gezondheidsprofessionals vinden hier materialen met extra achtergrondinformatie.
Meer informatie
Draaischijf

Het ene vet is het andere niet

In de supermarkt is er volop keuze in oliën en vetten voor op de boterham of in de pan. Wat zijn de verschillen? Deze draaischijf laat het zien én geeft informatie over de functionaliteit van vetten in voedingsmiddelen.

Bestellen

Nieuwe infomaterialen beschikbaar

Kijk hier welke materialen we beschikbaar hebben. De nieuwste infokaart gaat over olien & vetten en verhitting. Al deze materialen zijn te downloaden en gratis te bestellen. 

Volgeboekt

Gastles over olie en vet

MVO verzorgt in 2019, binnen de Smaakmissie 'Olie & Vet' van het Voedsel Educatie Platform, gastlessen op scholen in Nederland. De gastlessen zijn inmiddels volgeboekt!

Ter Perse

Nieuws over wetenschappelijke onderzoek, gezondheidsbeleid, en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Meld je hier aan en ontvang onze gratis nieuwsbrief elk kwartaal in je mailbox.

Gezondheid

Omega-3: wat is het effect en waar zit het in?

Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor je gezondheid. Wat zijn omega-3 vetzuren precies, wat zijn de gezondheidseffecten en waar zitten ze in?