Training Crisismanagement voor de FEED industrie

Op 29 januari 2015 organiseert de Agri Food Academy de training Crisismanagement voor de FEED industry - van handboek naar praktijk. De cursus is ontwikkelt samen met het Comité van Graanhandelaren, Trust Feed en GMP+ International.

Een incident komt altijd onverwacht. Als u niet daadkrachtig en adequaat reageert, kan een incident ontaarden in een crisis. Het vertrouwen in uw organisatie kan daarbij blijvend schade oplopen. Hoewel elke crisis uniek is, blijkt dat een goede voorbereiding de impact van een crisis kan beperken. Steeds meer organisaties verhogen daarom hun risicobewustzijn met risico-identificaties en business impact analyses. Expert die tijdens deze training kennis met u delen zijn: Rik Herbes (NVWA), Marianne Stouten (Nidera), Marco Zannoni (COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement) en Frank Peters (communicatieadviseur met specialisatie in reputatie-, issue- en crisismanagement).

De training biedt u en uw organisatie een basis van waaruit u snel en strategisch kunt handelen in een tijd die gekenmerkt wordt door hectiek. Voor meer informatie en aanmelding, kunt u de folder raadplegen.

Laatst gewijzigd: 4 december 2014