Training Crisismanagement voor de FEED industry

Op 17 maart 2016 organiseert de Agri Food Academy de Training Crisismanagement voor de FEED industry. Deze cursus is ontwikkeld samen met het Comité van Graanhandelaren, Secure Feed en GMP+ International.

Een incident komt altijd onverwacht. Als u niet daadkrachtig en adequaat reageert, kan een incident ontaarden in een crisis. Het vertrouwen in uw organisatie kan daarbij blijvend schade oplopen. Hoewel elke crisis uniek is, blijkt dat een goede voorbereiding de impact van een crisis kan beperken. Steeds meer organisaties verhogen daarom hun risicobewustzijn met risico-identificaties en business impact analyses.

Experts die tijdens deze training kennis met u delen zijn: Marion Pelk (NVWA), Marianne Stouten (Nidera), Glenn Schoen (specialist in het trainen en adviseren van bedrijven tijdens crisissituaties) en Frank Peters (communicatieadviseur met specialisatie in reputatie-, issuemanagement en crisiscommunicatie).

 De training biedt u en uw organisatie een basis van waaruit u snel en strategisch kunt handelen in een tijd die gekenmerkt wordt door hectiek. Voor meer informatie en aanmelding, kunt u de folder raadplegen.

 

Laatst gewijzigd: 14 januari 2016