Young Oils & Fats

Young Oils and Fats – netwerk voor young professionals in de oliën- en vettenketen

Young Oils and Fats (YOF) is een nieuw initiatief, speciaal voor jonge professionals in de oliën- en vettenketen. Het netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 60 geïnteresseerde deelnemers uit verschillende MVO bedrijven. Vier keer per jaar organiseert de YOF een bedrijfsbezoek bij een van de MVO leden. Deelnemers krijgen hier een presentatie over het bedrijf en een rondleiding door de fabriek. Vaak wordt er ook een workshop georganiseerd om meer te leren over het specifieke gedeelte van de oliën- en vettenketen. De YOF bijeenkomsten sluiten altijd af met een gezellige netwerkborrel waar deelnemers elkaar en elkaars bedrijven beter leren kennen.

Over YOF

YOF zich in voor het:

•      faciliteren (van netwerkmogelijkheden tussen jong professionals in de oliën- en vettenketen)

•      informeren (het vergroten en uitwisselen van kennis en informatie over de oliën- en vettenketen)

•      inspireren (uitwisselen van ervaring, ideeën en plannen).

 

Meedoen?
Ben je werkzaam in de oliën- en vettenketen? Dan kun je je aansluiten bij YOF. YOF staat open voor alle jonge professionals (<ongeveer 35 jaar) die beroepsmatig betrokken zijn in de oliën- en vettenketen en werkzaam zijn bij een bedrijf dat aangesloten is bij MVO.

Voor meer informatie of aanmelding neem je contact op met Thijs Pasmans via pasmans@mvo.nl of 079 363 43 55. Ook kun je je aanmelden via de Linkedinpagina Young Oils & Fats.

 

Last modified: May 29, 2017 09:25