Informatiematerialen voortaan online beschikbaar via het Kenniscentrum van MVO

De informatie voor gezondheidsprofessionals die voorheen te vinden was op www.vettefeiten.nl is verhuisd naar het publieke deel van de vernieuwde MVO-website. In het onderdeel Kenniscentrum vindt u informatie over vetten in een gezonde voeding. De Ter Perse en de MVO voorlichtingsmaterialen zijn beschikbaar in het onderdeel ‘Gezondheidsprofessionals’. Ons e-mailadres voeding@mvo.nl is hetzelfde gebleven.

Op de materialen zul je nog vaak de websitelink www.vettefeiten.nl tegenkomen. Deze link wordt automatisch doorgezet naar het MVO Kenniscentrum. Daar vind je onder de knop ‘Gezond’ informatie over vetten en gezondheid. Om naar de materialen-bestelpagina en de Ter Perse te gaan, kun je kiezen voor de oranje knop ‘Gezondheidsprofessionals’. De informatiematerialen hebben nu nog de stijl van VetteFeiten. Als de voorraad op is, zal het materiaal worden herdrukt in de huisstijl van de nieuwe website.

De bestelpagina bevat de MVO infokaarten, de consumentenfolder ‘Kies Gezond en Lekker’, maar ook de nieuwe poster ‘Gezond eten met vetten’. Deze poster is afgelopen zomer gelanceerd en gaat over het belang van vetten in de voeding. Je kunt de poster ophangen in de wachtkamer van de praktijk (A-3 formaat). Volgend jaar zal er weer een nieuwe infokaart verschijnen over een actueel onderwerp. Overigens horen we het graag als je een voorkeur hebt voor een bepaald onderwerp.

Ook vind je in het Kenniscentrum het nieuw filmpje dat MVO gemaakt heeft voor Smaakmissies van het Voedsel Educatie Platform. In dit filmpje wordt uitgelegd waarom margarine, oliën en vetten belangrijk zijn voor je gezondheid en hoe je margarine maakt.

Voor meer informatie, ga naar www.mvo.nl/kenniscentrum

Informatiematerialen voortaan online beschikbaar via het Kenniscentrum van MVO